Logo One Planet

ROH 22/23: Il barbiere di Siviglia

Filmduur 205 minuten

Taal Italiaans

Ingesproken door

Thema's muziek opera

Deze film is niet koepelvullend.

Wij adviseren ouders altijd zelf een inschatting te maken of de film geschikt/leuk is voor hun kinderen.

Bekijk trailer

De vermakelijke en ondeugende opera buffa van Rossini is een vocaal vuurwerk, met geliefden die plannetjes beramen en een barbier die het heel druk heeft.

Als Rosina verliefd wordt op een mysterieuze jonge aanbidder die zichzelf Lindoro noemt, heeft ze al haar vindingrijkheid nodig – en een beetje hulp van de barbier – om haar berekende voogd, dokter Bartol, te slim af te zijn. Bereid u voor op hartverwarmende serenades, lachwekkende vermommingen en een sprookjesachtig einde dat telkens maar net niet komt. De opera buffa van Gioacchino Rossini is een luchthartig en vermakelijk verhaal, vanaf het beroemde openingslied van de barbier, ‘Largo al factotum,’ met de beroemde uitroep ‘Figaro, Figaro!’, tot Rosina’s pittige aria ‘Una voce poco fa’.

Rafael Payare dirigeert voor het eerst in The Royal Opera House en begeleidt een uitmuntende cast, met o.a. Andrzej Filończyk, Aïgoel Achmetsjina, Laurence Brownlee en Bryn Terfel.Cast: Andrzej Filonczyk, Aigul Akhmetshina, Lawrence Brownlee, Bryn Terfel
Dirigent:
Rafael Payare

Tickets: € 17,50 (geen kortingen geldig)

Bestel tickets voor deze film

Woensdag 15 februari, 20:00

Bestel direct
Toon alle data