Logo One Planet

Vacatures & stages

Museon-Omniversum heeft momenteel deze vacatures:

Duty Manager (24 uur)
In deze functie ben je met het team verantwoordelijk voor een gastvrij ontvangst en begeleiding van bezoekers, relaties en medewerkers. Je begeleidt en coacht de publieksmedewerkers en zorgt ervoor dat onze bezoekers een inspirerende dag beleven.
Meer over de vacature Duty Manager.


Publieksmedewerker (flexibel vanaf 4 uur per week of vast vanaf 24 uur per week)
Met een enthousiaste en gastgerichte houding zorg je ervoor dat bezoekers zich welkom voelen en goed geïnformeerd zijn. Daarnaast heb jij veiligheid hoog in het vaandel staan, voor zowel de bezoekers als je collega’s.
Meer over de vacature Publieksbegeleider. 

Medewerker Fondsenwerving en Relatiebeheer (32 uur)
Om het netwerk van particuliere donateurs en zakelijke partners van Museon-Omniversum te versterken, zoeken wij een medewerker Fondsenwerving en Relatiebeheer voor 32 uur per week. Krijg jij energie van het aantrekken van nieuwe particuliere donateurs, fondsen en bedrijfspartners en vind je het leuk relaties voor de toekomst te bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou: een resultaatgerichte en commerciële aanpakker, met al enkele jaren relevante werkervaring, die beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
Meer over deze vacature

Rondleiders (vrijwilligersfunctie)
Onze collectie is verzameld in meer dan 100 jaar en komt van over de hele wereld. Wij zoeken een vrijwillige rondleider om inspirerend te vertellen over deze bijzondere voorwerpen! De rondleidingen vinden plaats op woensdag, zaterdag en zondag.
Meer informatie over deze vacature