Logo One Planet
Foto: Towfiqu barbhuiya / Unsplash
Foto: Towfiqu barbhuiya / Unsplash

Wat is de weg naar een duurzame economie?

Klaas Knot, president van De Nederlandsche Bank (DNB), legt uit hoe deze weg eruit ziet en wat de rol van de financiële wereld daarin is

We hebben een economie nodig die zich ontwikkelt zonder schade aan de leefomgeving te veroorzaken. Nu ontstaat die schade wel. Denk aan het verlies van biodiversiteit maar ook de groei aan inkomensverschillen. Dus de huidige economie is geen duurzame economie, hoe realiseren we die dan? De financiële sector speelt een grote rol, net als centrale banken en overheden. Ben je student of ondernemer, kom meepraten over wat de weg is naar een duurzame economie.

Datum 
Woensdag 14 september 2022

Programma
16:30 uur        Inloop
17:00 uur        One Planet Talk
18:00 uur        Borrel

Let op! Vanwege de aanwezigheid van internationale studenten van de Haagse Hogeschool, richting Finance and Control, is Engels de voertaal tijdens deze bijeenkomst.

Locatie
Museon-Omniversum, Stadhouderslaan 37, Den Haag

Over de spreker
Klaas Knot is sinds 2011 president van De Nederlandsche Bank (DNB) en daarnaast lid van de raad van bestuur van de Europese Centrale Bank (ECB). De sessie wordt gemodereerd door VN Jongerenvertegenwoordiger en next-generation key note speaker Hajar Yagkoubi.

Kosten en inschrijven
De kosten voor het bijwonen van deze Talk bedragen € 18,50 per persoon vanaf 22 jaar.
One Planet heeft als doel toekomstige generaties te inspireren en activeren op het gebied van duurzame ontwikkeling. We vinden het daarom belangrijk om ook jongeren te betrekken bij deze Talk. De Talk is daarom gratis toegankelijk voor jouw introducé, mits in de leeftijd tot en met 21 jaar. We moedigen je vooral aan om de stagiaire, zoon of dochter, buurjongen of  -meisje mee te nemen.

Het bedrag voor deelname is inclusief borrel na afloop en BTW.  Inschrijven kan tot 7 september 2022 via onderstaande button

Bestel tickets