Logo One Planet
Congresbezoekers
Congresbezoekers

Meetings & Events in Museon-Omniversum

Inspirerend, duurzaam en verantwoord

Zoek je een inspirerende en duurzame locatie?

Dan zit je goed bij Museon-Omniversum! Dé inspirerende en duurzame plek voor je vergadering of (online) evenement. Bij ons draait alles om de aarde, de mens en duurzame ontwikkeling. Dit zie je terug in onze bijzondere collectie, actuele programmering en de films in ons unieke grootbeeldfilmtheater.

Museon-Omniversum biedt een omgeving die inspireert en ieders nieuwsgierigheid, verbeelding en creativiteit stimuleert.

Waarom Museon-Omniversum?

  • Inspirerend en gevarieerd aanbod door bijzondere collectie, exposities en spectaculaire grootbeeldfilms
  • Duurzame en maatschappelijk verantwoorde locatie
  • SDG House met netwerkfunctie en kennisplatform
  • Unieke interactieve One Planet Expo in Nederland over 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties
  • Markant gebouw in een internationale omgeving

Internationale ontmoetingsplek voor duurzame toekomst

Museon-Omniversum is dé ideale ontmoetingsplek in het hart van de Internationale Zone van Den Haag.  Wij hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en zijn in het bezit van een Green Key Gold-certificering. Als SDG House richten wij ons proactief op het mogelijk maken van een leefbare toekomst voor ons allemaal. Dit doen we in onze programmering én bedrijfsvoering. Juist daarom is Museon-Omniversum geschikt voor evenementen rondom dit thema. Het uitgangspunt voor onze One Planet Expo zijn de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. |Een bezoek aan (een deel van) deze unieke interactieve tentoonstelling in Nederland kan de rode draad vormen in je programma. Ook zijn er interessante tijdelijke tentoonstellingen. Er is voor elk wat wils.

Maatwerk

Iedere organisatie is anders en heeft zijn specifieke wensen. Wij adviseren je graag over de vele mogelijkheden en bieden maatwerk. Om je bijeenkomst tot een succes te maken. Of het nu gaat om een symposium met workshops in onze museale ruimtes. Of een dag voor medewerkers en hun familie. Er is altijd wel een thema te vinden dat aansluit bij het doel van je evenement. We bieden ook diverse inspiratieprogramma’s en (speed) tours aan. Binnen een tentoonstelling of langs de topstukken van een collectie. Van een kennismaking tot een verdieping. We informeren je graag!

Bekijk onze zalen Eten & drinken


In september 2022 faciliteerde Museon-Omniversum het symposium ‘Ondernemen voor brede welvaart bestendigt de toekomst’, georganiseerd door VNO-NCW West. Na het zaalprogramma gingen de deelnemers met elkaar in gesprek tijdens een speedtour in One Planet Expo, onze tentoonstelling over de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen. 

Dit filmpje laat zien dat Museon-Omniversum niet alleen over prachtige zaalfaciliteiten beschikt, maar tevens een bijdrage levert aan het inhoudelijk programma. Deze unieke combinatie geeft een extra dimensie aan de bijeenkomst en inspireert de deelnemers.