Logo One Planet

One Planet Dome

Unieke filmbeleving

In de One Planet Dome
In de One Planet Dome

One Planet Dome

In het grootbeeldfilmtheater One Planet Dome verwonder je je over de schoonheid van onze planeet. Bekijk de adembenemende documentaire-achtige films over natuur, cultuur en wetenschap op een enorm scherm.

 

Laat je inspireren en kies welke film jij wil zien in ons unieke koepeltheater. Geniet bijvoorbeeld van onze nieuwste film Serengeti.  Beleef de leefwereld van de Dino’s van de Zuidpool. Of dompel je onder in de magische wereld van Wild Canada.

Spectaculaire filmbeleving

One Planet Dome is het grootste koepeltheater in de Benelux en is uniek in Europa. Het heeft een scherm in de vorm van een halve bol, zo groot als een half voetbalveld. Overal om je heen zie je filmbeelden. Waardoor het lijkt alsof je er zelf bij bent. Het sublieme geluidssysteem maakt de beleving nog intenser. Ervaar het zelf, het is ronduit spectaculair!


Bekijk het One Planet Dome filmaanbod


Avondprogramma Dome Extra

In de avond is het koepeltheater geopend onder de noemer Dome Extra.
Beleef hier, naast grootbeeldfilms, ook live uitzendingen van opera- en balletvoorstellingen vanuit het Royal Opera House in Londen. Of bekijk er muziek- en natuurdocumentaires op cinemaformaat. Ook wordt de Dome regelmatig omgetoverd tot sterrenhemel met spectaculaire planetariumshows en lezingen door sterrenkundigen. De programmering wisselt regelmatig. Let op: Alleen VriendenLoterij VIP-kaart is hier geldig.

Bekijk het Dome Extra avondprogramma