Logo One Planet

Vacatures & stages

Header afbeelding

Museon-Omniversum heeft momenteel deze vacatures:

Afdelingshoofd Programma’s & Collecties (36 uur per week)
Als afdelingshoofd Programma’s & Collecties ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een breed palet aan programma’s die bijdragen aan de ambitie van Museon-Omniversum. Dit kan variëren van onder meer tentoonstellingen, educatieve programma’s, innovatieve programmeringen met een journalistieke, maatschappelijke en/ of wetenschappelijke focus, alsmede multimediale/cross mediale programma’s vanuit een totaalconcept.
Meer over deze vacature

Manager facilities (36 uur per week)
Als manager facilities zorg je ervoor dat de bezoeker een prettig en comfortabel bezoek heeft in Museon-Omniversum en dat de medewerkers onder goede omstandigheden hun werk kunnen uitvoeren. Daarom ben je (mede) verantwoordelijk voor het onderhoud aan de gebouwen en de technische installaties (water, elektra, klimaat en veiligheid).
Meer over deze vacature

Medewerker elektrotechniek en mechatronica (36 uur per week)
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van de elektrotechnische en mechatronische opstellingen, audiovisuele toepassingen en verlichting in de tentoonstellingen en de programma’s van Museon-Omniversum.
Meer over deze vacature

Publieksmedewerker
De afdeling Publieksbegeleiding is op zoek naar enthousiaste publieksmedewerkers. In eerste instantie als oproeper maar de verwachting is dat je voor minimaal 8 uur per week wordt ingezet. Je bent de spil van dienstverlening binnen de verschillende afdelingen zoals de tentoonstellingsruimtes, horeca, kassa, VR en winkel. Op alle afdelingen worden de bezoekers ontvangen met een klantvriendelijke houding en op informatieve wijze geholpen.
Meer over de vacature publieksmedewerker
Sollicitatieformulier publieksmedewerker